Over De Arbeidsjurist

De Arbeidsjurist is een jonge organisatie met een frisse, moderne en transparante blik op wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht. Het doel van De Arbeidsjurist is om juridisch advies voor iedereen bereikbaar te maken. Hoe doen wij dit? Door eerlijk en transparant te zijn over onze dienstverlening, geen torenhoge en vage tarieven te hanteren en de persoonlijke service bieden waar u om vraagt.

Indien u geïnteresseerd bent in de diensten van De Arbeidsjurist krijgt u direct en vooraf een duidelijk overzicht van de werkwijze en kosten. Hierdoor kan u zelf bepalen of u zich kan vinden in de geadviseerde werkwijze en of u de kosten kan dragen, dan wel kan doorberekenen.

De Arbeidsjurist heeft geen kantoor, geen dure leaseauto’s en geen aandeelhouders die geld willen verdienen. Hierdoor houden we de kosten laag, komen wij bij u langs of nodigen we u uit voor een kop koffie in uw woonplaats en kunnen we ons aanpassen aan uw situatie.

Met deze frisse, moderne en transparante blik op de arbeidsrechtelijke wereld van vandaag kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Bij De Arbeidsjurist wordt u geholpen door mr. R. Boonstra, recentelijk afgestudeerd en daardoor op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht. Uiteraard vertel ik u graag meer, maar ik laat liever cliënten aan het woord. Op onze referentie pagina vindt u een overzicht van tevreden cliënten uit het verleden.